Snart åker vi iväg igen :-) . Nästa vecka ska bussen besiktigas och ställas på, sen flyttar vi ut i den, åååååå vad jag ser fram mot det. Jag är ju som jag är och tycker inte om att bo i något som jag inte äger. Rätt löjlig är jag nog, men känner mej lite påpassad, även om det inte är så. Men kanske blir man så om man är van att rå om den bostad man bor i. Hur som helst, i slutet av nästa vecka flyttar vi ut, stugan städas och vi blir våra egna igen. Vintern har gått fort,men ändå har jag känt mej instängd och tyckt att den aldrig verkar ta slut.

Ett trevligt avbrott har varit alla timmar jag suttit med min dotter på skype och hjälpt henne med pluggandet. Inte länge kvar nu innan hon tar studenten. Efter att hon varit trött på skolan sen typ trean så kan man inte annat än se det som en stor prestation att hon tagit sej igenom alla år och nu tar studenten. Ska bli fint att träffa henne snart igen.

Vi åker upp till Sollefteå och blir där ett tag och de tre sönerna har planerat att vara hemma veckan efter påsk, så jag räknar med att hinna träffa dem åxå innan de åker. Sen får jag ju träffa resten av släkten åxå, blir trevligt.

GLAD VÅR PÅ ER ALLA :-D