I dag har jag skottat snö i tre timmar, det är en trevlig syssla när man känner att man har tid med det, jag får vara ute och har något att göra som behöver göras, nu har jag väl i och för sej skottat mer än vad som egentligen behövs, men ska det fortsätta snöa så här hela vintern så är det nog bra att ta bort så mycket som möjligt nu när jag har tid. Och ännu mer bra är det, jag får bra träning för min rygg, så jag är bara glad att snön vräker ner :-) .

Verkar dessutom ha fått lite överskottsenergi, vilket ju bara är bra, har bakat två sorters bröd i dag och kanel och vaniljbullar, i går gjorde jag färdigt biskvierna som jag börjat med dan innan, men sakna lite ingredienser till.

I går var jag och hämtade mor och sen åkte vi till stan och handla lite och hälsade på systeryster, det var trevligt, har inte träffat nån av dom sen i slutet av september. Så det var väl på tiden.

Just nu har vi 33 grader varmt i köket och jag svettas kan jag lova, kan det bero på bullbaket och att både ved och elspis är i gång, dörrarna stängda för att det inte ska dra på degen, men snart är det klart så då öppnar vi och släpper in lite luft. Nu har jag gjort mitt, men älskling har en stor disk att ta hand om, den har jag fixat till honom.