I bland går det undan :-) . Satte ut huset på blocket på tisdag, bokade tid med spekulant på onsdag, som kom och tittade och skrev kontrakt på torsdag. Så nu kör vi. Sista maj är sista dan jag är husägare, sen ska vi bo i bussen och förhoppningsvis hitta en större buss att ställa upp i småland innan nästa vinter kommer. Så nu får barnen komma och se vad dom vill ta härifrån, vi måste ju göras oss av med möbler och allt som inte behövs i bussen, så blir loppis på det som inte ungarna vill ha.

I övrigt vill jag just nu bli av med den eländiga förkylning som jag drog på på mej när jag skolade in mej som vikarie i systers skolklass förra veckan, har varit mer eller mindre utslagen flera dagar, men var och jobbade på förskolan i går och risken finns väl att jag fått nya basilusker från barnen där, många näsor som rann där.

Vill i alla fall bli pigg nu så jag orkar med lite skidåkning, det är så fina dagar nu.