I dag har jag gjort sånt man ska göra den här tiden på året, bakat saffransbullar. både helt vanliga och bullar med mandelmassa och smör i, supergoda :-D . Sen blev det åxå bottnar till chokladbiskvier, när jag nu ändå hade en massa mandelmassa över tänkte jag att det är väl bättre att göra nåt med den än att bara låta den ligga i kylen och torka ihop. Det är så det brukar bli, eller åxå ligger den kvar tills det är dags att göra semlor.

Igår blev min första lilla toffel färdig, behöver slipas lite på den för att den ska bli riktigt bra, men söt ändå tycker jag.

Lite vinterbilder har jag åxå tagit och mycket snö har jag skottat, tycker om att göra det när jag inte behöver stressa, det gör Älskling lycklig, för han hatar snö och kyla.

Och fåglarna har fått mat så dom kan överleva i kylan.

Jag tycker det är så fint med all snö. Gjorde en snöängel häromkvällen, passa på att ligga en stund och titta på stjärnorna då, innan det blev för kallt på ryggen och rumpan. Det är så häftigt när det är riktigt mörkt och stjärnklart, man sugs på nåt vis in i stjärnhimlen.