Trots förkylningen bestämde jag mej för att ta en tur i skogen i går, så passa på när det var uppehåll mellan skurarna. Hitta tassavtryck i leran som var rätt stora, en stor lösspringande hund kanske, eller en varg :-) .

Lyckades fånga regnbågen med kameran åxå, fast den är lite blek, men tycker den är vacker ändå.

Och så en djupdykning in i snårskogen, ja, den var verkligen snårig ett tag.

Härligt med solen som fortfarande värmer mycket, även om luften är kylig.

Taggtråd tycker jag inte om, men det verkar användas ganska mycket här till hagarna, jag tänker på att djuren kan skada sej på den. Men det var i alla fall skönt att röra på sej lite. Kokade ihop en förkylningsbryggd sedan, av färsk ingefära, vitlök, honung och svartvinbärssaft, har druckit av den i flera omgångar nu och får hoppas den tar död på alla förkylningsbasilusker. Jag stinker i alla fall som en vitlöksbomb :-P.

Här hänger tvätten på tork inne i tältet, bra med lite extra utrymme där.

Vi fick följa med Polarn till några av hans svampställen i går, snällt, för då fick jag äntligen plocka lite kantareller. Jag behöver nog träna mina svampögon lite, men det blev i alla fall så vi kunde steka lite till middan och goda var dom, dom första kantareller jag plockat själv.

Här har vi mys och värme med hjälp av värmeljus. Älskling lyckades modellera ihop ett som brann i arton timmar, inte illa. Ska fortsätta sticka nu, för törs inte gå ut i skogen nu, det är full med älgjägare runt om här nu i några dagar.