Vad händer här uppe på kullen? inte mycket egentligen och ändå känns dagarna för korta. Jag dras med den envisa förkylningen som gör mej trött, vet ju att jag brukar få dras länge med förkylningar när dom väl satt klorna i mej, försöker ta det lugn fast skulle egentligen vilja ut och springa för att hålla kroppen igång. Men tog en lång promenad i går och hittade faktiskt lite kantareller helt på egen hand, kanske kan det bli en svampplockare av mej med tiden.Den här vackra eken såg jag på en promenad jag tog häromdagen. Brukar passa på att plocka pantburkar när jag går efter större vägar, det är konstigt att folk bara tycker att det är ok att kasta ut saker hur som helst i naturen. Har samlat ihop flera hundra kronor på pant under sommaren och hösten.

I bland får jag sällskap en bit på vägen av dom här tjurarna, deras hagen följer vägen några hundra meter och antingen får dom världens fart och springer före mej ner till korsningen där hagen slutar eller åxå följer dom sakta efter mej och blänger på mej som om jag sagt något dumt :-\ . Jag brukar ju i och för sej prata med dom, så kanske dom tycker jag är en märklig varelse. Men dom andra korna som går i en hage längre bort bryr sej nästan inte alls när jag kommer, lyfter bara lite på huvudena och tittar lite.

Såg spår efter vad jag tror var vildsvin i går när jag gick i skogen.

Tycker det ser ut som att dom har bökat omkring ordentligt här, dom lär ju äta kantareller, så kanske jag hittat mycket mer om inte dom hunnit före. Kände i alla fall att det var dags att vända när jag såg dom, för tycker ju det känns lite olustigt med dom trots allt.

Gick förbi en sjö och passa på att ta lite bilder. I bland tänker jag att det vore roligt med en lite mer avancerad kamera, men sen tänker jag att den räcker ju ganska bra ändå den jag har, så den får duga så länge den fortsätter fungera.


En vacker kvist som ville vara med på bild.

Vackra tallar efter sjövägen.


Och ett monster som trycker mellan riset, eller har jag bara livlig fantasi ;-)

Mysig grillkväll hade vi i fredags, till och med gitarrtrubadur. I kväll har vi planerat filmkväll och snart är det dags för bastubad. Kan behövas nåt muntert eftersom vädret är så grått och regnigt just nu.

Undrar om jag lagt in nån bild på det jag stickat, kommer inte ihåg, så lägger upp en sån åxå.

Rätt söta små saker tycker jag :-D . Och eftersom vädret är som det är i dag så blir det nog lite mer stickat under dagen.