Just nu gör det så ont, på nåt vis har jag frusit till is inuti, jag vill ju tro på det goda hos människan, men sånt här gör det svårt. Om en människa är elak och dum och visar det är det ändå bättre, för då vet man vars den människan står. Men att spela ett så fult spel och att utnyttja de svagaste i samhället, de som han i detta fall vet precis hur han ska hantera för att få dit han vill, det är en farlig människa. Sådana människor skrämmer mej verkligen, hur många av den sorten finns det och hur ska vi kunna upptäcka dom innan de får möjlighet att förstöra andra människors liv. Ska jag tvinga misstänka alla i min omgivning hela tiden, ska jag aldrig kunna lita på mina arbetskamrater och medmänniskor, jag vill inte att det ska vara så, men jag undrar just nu om jag har något val. Ska jag någonsin igen ge mej in i den världen där jag ska hjälpa trasiga människor vet jag i alla fall att jag kommer att skärskåda mina medarbetare på ett annat sätt, jag kommer att ifrågasätta så mycket mer, jag tyckte ju att jag ifrågasatte mycket när jag var där, men det visade sig att det inte var nog, men som det känns nu har jag ingen energi för att ge mej in det igen och vetskapen om det här gjorde att det på ett vis känns ännu längre bort. Jag hoppas det finns starka och goda människor där ute som kan och orkar hjälpa dom och som verkligen förstår vad dom håller på med.